Angelologie

Angelologie? Wat is dat?

In 2021 ontdekte ik voor het eerst Angelologie, ik had er eerder nog nooit van gehoord. Het maakte me nieuwsgierig, wat zou dit zijn en waarom komt dit nu op mijn pad? Ik besloot me in te schrijven bij Academy for Angelology voor 'The Angel Codes Part 1' en al direct na de eerste lesavond met Patty Harpenau en Janosh voelde dit als thuiskomen. Dus zó zit het in elkaar! Puzzelstukjes vielen op hun plek, geloven werd weten... Angelologie is een verrijking van mijn leven. Geïnspireerd door Part 1 volgde ik alle workshops en daarna de Angelologie Master opleiding. En in iedere les vervolgde ik mijn spirituele reis, de ontdekking naar mijzelf en de verschillende lagen en intelligenties van mijn ziel.

Angelologie is niet gekoppeld aan een bepaalde religie. het is een wetenschap. De (Aarts)engelen zijn een metafoor voor energievelden. De ziels-energie van de planeten in ons universum staan centraal; hier vind je de huizen van de Aartsengelen en ieder huis heeft zijn eigen energieveld. Wat we hiervan in ons dagelijks leven merken, is bijvoorbeeld dat de energie van de maan eb en vloed regelt, en de energie van de zon zorgt voor transformatie en groei. Maar er is zoveel meer! De huizen en de kamers vormen samen de levenboom en de kracht van de levensboom laat je zien en voelen waar jij op dit moment staat in je leven, welke groeifasen je mag doorleven, wat je levensdoel en je zielsmissie is. Waar liggen jouw talenten en hoe gebruik je die? Welke lessen heb jij mogen leren in dit leven en heb jij de moed om hiervan je kracht te maken?

Angelologie leert je alles over jou, wie jij in wezen bent en hoe jij met je leven omgaat.

Voor mij was dit een openbaring, ik begrijp mezelf veel beter nu ik de geheimen van de levensboom ken.

Ik heb een speciale relatie met de Maan. Leven met de energie van de maan hoort bij mij, en bij iedere glimp die ik van haar opvang, maakt mijn hart een sprongetje. Uren kan ik in de donkere nacht staren naar haar magische verschijning. Zij herinnert mij aan de wisseling van de getijden, de balans tussen komen en gaan, tussen actief zijn en ontspannen, naar buiten gaan om nieuwe wegen te vinden en naar binnen treden in zelfreflectie. Door Angelologie begrijp ik waarom. En heb ik ook de ziels-energieën van de andere planeten mogen ontdekken en herkennen in mijzelf. Mijn diepe liefde voor het delen van kennis heeft alles te maken met de zielsenergie van Saturnus; en de helende energie komt van Mercurius...

Ik voel mij vereerd dat ik deze kennis en wijsheid mag doorgeven, aan jou. 

Wil jij meer weten over Angelologie en je laten verwonderen? Kijk bij mijn workshops. 

Zielenlezen & kaartleggingen

Een Angelologist (spiritual master) gebruikt de levensboom als routekaart, als een tomtom van het leven. 

Wil jij meer duidelijkheid over jouw levensdoel, je zielsmissie, of hoe je blokkades op je pad kunt opheffen? Kaartleggingen zijn hierbij een mooi hulpmiddel om inzichten te krijgen en de boodschappen van de Aartsengelen, engelen en hemelmensen te mogen ontvangen.

Je bent welkom bij mij voor een kaartlegging of zielenlezing / soul coaching.

Snel een antwoord op je vraag in een korte sessie met kleine kaartlegging, of heb je zelf de Angel Codes kaarten en vind je het fijn als ik je help (videobellen/telefonisch) met het duiden van je kaartlegging? 

Ik gebruik de prachtige The Angel Codes kaarten door Janosh ontworpen met heilige geometrie, waarmee je ook echt de energie van de levensboom kunt voelen.  Je kunt The Angel Codes box bij mij aanschaffen en daarmee ook zelf leren om kaartleggingen te doen.