Over mij

Foto: Wim van Berlo Photography

Over Mij

Het leven zelf heeft mij opgeleid tot verbinder: het is mijn passie om in verbinding te zijn met anderen en ik heb mogen leren om in verbinding te zijn met mijzelf. 

Ik voel ook een enorme drive om kennis en wijsheid te delen, in 'jip en janneke taal' zodat je er praktisch mee aan de slag kunt. 

Mijn Logo

Hoe is mijn logo ontworpen? En wat is een sigillum...?

Hoe is het zo gekomen?

Misschien herken je dit wel: school, opleiding, werken, huisje boompje beestje, getrouwd, kinderen en later weer gescheiden, je leven weer opgepakt, carrière weer op de rit en toch mist er dan iets... zo ging het bij mij in ieder geval wel. Dan sta je ineens op zo'n kruispunt en je denkt: welke kant wil ik eigenlijk op? Ik weet het niet?

En voor je er erg in hebt, loopt het ineens niet meer zo lekker in je carrière, je voelt de energie uit je lijf stromen en alles lijkt tegen te zitten. Het leven doet pijn. Auw. Totdat je je realiseert dat jijzelf veranderd bent. Dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Maar ja, wat en hoe? Geen besluiten, beetje verder aanmodderen in de hoop dat de oplossing vanzelf wel komt. Vervolgens wordt dat mooie project waar je zo hard aan gewerkt hebt ineens stopgezet, dierbaren worden ziek, je kids gaan uitgerekend nu puberen, je loopt helemaal vast in alles wat je doet... nog eens auw! 

Uit pure frustratie zoek je dan toch maar een weg. Uit je comfortzone. De training 'Your Roadmap to success and happiness' kwam op mijn pad, dat klonk mij wel mooi in de oren. Bleek mijn life-changer te zijn, mijn leven op z'n kop. Doelen zetten, niet teveel denken maar vooral veel doen, snelle beslissingen nemen en daar dan voor gaan. En ik ging er voor. Ineens zag ik weer licht in de tunnel, voelde de leeuwin in mij wakker worden, zag overal kansen. Ik wilde mij spiritueel verder ontwikkelen, ander werk, en ook een ander huis. Niet zomaar wat doelen. Maar snel beslissen en het gaan doen, dat werd mijn nieuwe motto. Binnen een jaar had ik een nieuwe functie op een andere afdeling, startte ik met de studie tot Nieuwetijdstherapeut en kocht een nieuwe woning. Ik zat weer in de flow! Op mijn baan kreeg ik kansen om te groeien, ik mocht collega's gaan coachen en daarvoor vanuit mijn werk ook verschillende opleidingen volgen. Mijn hart ging gloeien en langzaam kwam de passie terug in mijn leven.

Terugkijkend heb ik wel geleerd: als het leven je pijn doet, dan is dat een heel duidelijk signaal dat jij je hart mag gaan volgen. Dat je in de regie van je leven mag stappen, zelf weer de regisseur én de hoofdrol mag spelen in de film van je leven. Maar hoe... tja, het valt echt niet altijd mee. Een beetje hulp is dan welkom. Iemand die met je meedenkt, je dat zetje geeft wat je nodig hebt. Zodat ook jij weer kunt gaan stralen, jouw talenten kunt inzetten, je passie weer voelen, je licht schijnen in deze wereld. De sleutel is jouw verbondenheid met jezelf, leven vanuit jouw innerlijke kracht, met als doel jouw verlangen te realiseren. De beste versie van jezelf zijn. Iets wat ook ik heb mogen leren. Niet langer anderen laten bepalen hoe jij je leven leeft, zelf de touwtjes weer in handen nemen.

En zo besloot ik om mijn eigen coaching praktijk te starten, aansluitend bij deze nieuwe tijd. Mensen 1 op 1 begeleiden, of in kleine groepjes via workshops, dat is waar ik blij van wordt, waar mijn ogen van gaan stralen!

Zoek jij ondersteuning bij het (her)ontdekken van je verlangen, je talenten, je passie? Of juist even ontspannen en terug in je balans komen? Voor dit en nog veel meer verbind ik mij graag met jou!

Wat anderen vertellen over mijn behandelingen en workshops


Gevolgde opleidingen, cursussen en trainingen

 • 2024: Energetic Sound Touch (Happynings Soundhealing opleidingscentrum)
 • 2023-2024: Het Boek der Geheimen part 1-3 (Patty Harpenau)
 • 2020-2023: Nieuwetijdstherapeut A incl Nieuwetijdshealer 1e graad (Opleidingsinstituut De Nieuwe Tijd)
 • 2022-2023: Angelologie Master 1-4 incl. The Madonna Codes (Academy of Angelology - Patty Harpenau & Janosh) 
 • 2021-2022: Angelologie The Angel Codes part 1-4 (Patty Harpenau & Janosh)
 • 2022: The Healing Codes (Patty Harpenau & Janosh)
 • 2022: Life & Soul Coach - Coach on the couch (Patty Harpenau & Janosh)
 • 2022: Coachen van collega's (Schouten & Nelissen University of Applied Sciences)
 • 2022: Transformatief Coachen Online (Bridgeman Academy)
 • 2022: CTI's Fundamentals of Co-Active Coaching (CTI Co-Active Training Institute)
 • 2021: Basiscursus werken met Stemvorken (Happynings Soundhealing)
 • 2020: Roadmap to Success and Happines (Mastermind Academy - Michael Pilarczyk)
 • 2005: De Loopbaancoach (Van den Broek en Partners)
 • 2002: Reiki III Tera Mai Master A (Cirkel vereniging van Reiki Masters)
 • 2001: Reiki II Tera Mai (Cirkel vereniging van Reiki Masters)
 • 2000: Reiki I Tera Mai (Cirkel vereniging van Reiki Masters)