Reviews

Reviews

*****

Workshop Vision Board

Wat een waardevolle eye opener! Start van een nieuw begin. Dank voor deze ervaring. Ik kom graag terug!

Petra Nolten

Google Review - januari 2024

*****

Workshop Inzicht in jezelf mandala

Ik vond het een zeer fijne ervaring, weer even een reis naar binnen maken. Ook de uitleg van de Mandela van Rianne is zeer duidelijk. Echt een aanrader om een keer te ervaren. šŸ’š ā€¦

Miranda Tielen

Google Review - november 2023

*****

Workshop Inzicht in jezelf mandala

Mooie workshop Mandela tekenen, bijzondere inzichten verkregen door de professionele begeleiding van Rianne. Warm en sfeervolle ontvangst. De moeite waard!

Geert Corien vd Boogaart

Google Review - november 2023

*****

Stemvorkbehandeling en kaartlegging

Ik heb bij Rianne een stemvorkbehandeling gehad en ik kan zeggen dat er in mijn energie iets positiefs is verandert. Tijdens de behandeling voelde ik dat er wat veranderde in mijn lichaam. Uiteindelijk helemaal tot rust gekomen.
Na deze behandeling heb ik een kaartlegging gehad op mijn blokkade op overvloed. Dit is een duidelijke en mooie manier om helderheid en inzicht te krijgen waarom je in deze blokkade zit.
Ik beveel Rianne van harte aan ze werkt intuĆÆtief is duidelijk en is een mooi mens waar je je snel bij op je gemak voelt. 

M. van der Velden

Google Review - maart 2023

*****

Angelologie (deel 1)

Ik heb een onwijs leuke cursus Angelologie gevolgd bij Rianne. Ze brengt de informatie heel duidelijk over en past het programma heel goed aan op je wensen. Ik heb heel veel inzichten in mijn zelfontwikkeling mogen ontvangen. Een aanrader!

Irma van Gemert

Google Review - augustus 2023

*****

Angelologie (deel 1+2)

In een kleine groep heb ik bij Rianne kennis gemaakt met de angelologie. De uitleg was rustig en duidelijk, soms ook verrassend. Met het groepje hebben we de cursus nog verlengd waardoor er nog meer duidelijk werd. De sfeer was heel prettig. Ik heb er een heel fijn en blij gevoel aan over gehouden.

Heidi Mulders-Schrijen

Google Review - augustus 2023