Ont-moeten

13-05-2023

Reiki Vereniging Cirkel ontmoetingsdag in Jochumshof Botanische Tuin in Steyl.

Een heerlijke dag genieten van zon, rust en natuur. Fijne mensen ontmoet, mooie wandeling door de tuinen en de omgeving, meditaties, de grotten bezocht en verrast door de prachtige stem van een van de deelneemsters die het Ave Maria zong. Hartverwarmend.

Ervaringen uitgewisseld en met hernieuwde energie weer huiswaarts. Werkelijk een ont-moetingsdag! Alleen maar zijn in het nu.

Wil jij eens ervaren wat Reiki voor jou kan doen? Je bent welkom voor een kennismakingsbehandeling! Stuur me een berichtje voor meer info. 

Ontmoetingsdag Reiki Vereniging Cirkel
Ontmoetingsdag Reiki Vereniging Cirkel
Boek: God ontmoet God - Janosh
Boek: God ontmoet God - Janosh

De dag afsluiten schommelend tussen hemel en aarde, met een goed boek... voor mij is hangmat-tijd thuiskomen bij mezelf. Ultieme vorm van zelfliefde, een van de weinige plekken waar ik niets moet (van mezelf) en alleen maar geniet van wat zich aandient. 

De vogeltjes in de tuin kwetteren vrolijk, witte wolken die geruisloos voorbij gaan en de meest prachtige vormen aannemen, een zuchtje wind wat zachtjes langs mijn wang streelt....

Vandaag lees ik een hoofdstuk uit het boek 'God ontmoet God' van Janosh. In gedachten ben ik bij hem, want helaas kon ik niet op tijd op het strand zijn om met zijn drumcirkel Ritual on the Beach mee te doen. Fijn om me zo toch te verbinden. 

Ik lees over het vinden van sleutels, om jezelf te ontdekken. Het boek vertelt over 11 sleutels en ieder mens heeft er 5... het wekt mijn nieuwsgierigheid. Ik ga het vast lezen in de volgende hoofdstukken. Maar ik vind het mooi om hier mijn gedachten eerst zelf eens over te laten gaan... Zelfliefde is voor mij 1 van die sleutels, die ik inmiddels wel gevonden heb. Verbinding (met mezelf) voelt ook wel als een sleutel. Nog 3 te ontdekken... 

Heb jij jouw sleutels al gevonden?